Roots Endodotics

Η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι μία από τις πιο συχνές οδοντιατρικές πράξεις και περισσότερες από 14 εκατομμύρια πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Με τη θεραπεία αυτή μπορείτε να σώσετε τα φυσικά σας δόντια και να αποφύγετε κοστοβόρες και χρονοβόρες διαδικασίες όπως τα οδοντικά εμφυτεύμτατα και οι γέφυρες.

 Μέχρι τώρα η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είχε πολλές φορές τη φήμη ότι είναι μια πολύ επώδυνη και επίπονη διαδικασία που χρήζει πολλές επισκέψεις στον οδοντίατρο και έχει πολύ ταλαιπωρία.

 Ωστόσο, η τριετής εκπαίδευση και εξειδίκευση μας στο αντικείμενο της Ενδοδοντίας  σε συνδυασμό με πάνω από δεκαπέντε χρόνια κλινικής εμπειρίας και εκατοντάδες ενδοδοντικες θεραπείες (απονευρώσεις) κάθε χρόνο, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας εντελώς ανώδυνα και αποτελεσματικά και να ολοκληρώσουμε την ενδοδοντική θεραπεία τις περισσότερες φορές σε 1 μόλις ραντεβού. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το μούδιασμα είναι ανώδυνος ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της θεραπείας εξασφαλίζουμε τον ασθενή ότι δεν θα αισθανθεί καθόλου πόνο.

 Πέραν των ενδοδοντικών θεραπειών, ο Ιατρός Δρ. Νέστωρ Τζίμπουλας είναι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας Οδοντίατρος με διεθνή πιστοποίηση των γνώσεων του στην αντιμετώπιση και διαχείριση οδοντικών τραυματισμών με μεγάλο αριθμό περιστατικών μηνιαίως σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κλινικών ιατρών στην αντιμετώπιση οδοντικού τραύματος παγκοσμίως. Αν έχετε χτυπήσει εσείς ή το παιδί σας θα είμαστε έτοιμοι να σας δούμε και να σας βοηθήσουμε και να σώσουμε αν είναι εφικτό τα τραυματισμένα σας δόντια.

 Στο Ιατρείο μας διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό, όλες οι ενδοδοντικές θεραπείες γίνονται μέσα από Χειρουργικό Οδοντιατρικό Μικροσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας με στόχο να σας προσφέρουμε την τελειότερη και πιο σύγχρονη θεραπεία που υπάρχει.

 Το Ιατρείο μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχει αίσθημα ζεστασιάς, άνεσης και φιλοξενίας ώστε να αποκομίσετε μια θετική και ευχάριστη εμπειρία! Πριν από την ενδοδοντική θεραπεία γίνεται πάντα μια άνετη και φιλική συζήτηση μαζί σας κατά την οποία συζητάμε όλες τις πιθανές θεραπευτικές λύσεις, ενημερώνεστε για τις διαδικασίες και απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.